Yeni oyunlar 2019da Çıkacak Olan Ve Oyun Severlerin İlgisini Çekebilecek Oyunlar

Home » Yeni oyunlar 2019da Çıkacak Olan Ve Oyun Severlerin İlgisini Çekebilecek Oyunlar

Yeni oyunlar 2019da Çıkacak Olan Ve Oyun Severlerin İlgisini Çekebilecek Oyunlar

2019da Çıkacak Olan Ve Oyun Severlerin İlgisini Çekebilecek Oyunlar

Bowling Yapbozu Bowling Yapbozu, iplere bağlı bowling toplarını ipleri keserek engellerin üzerine düşürmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur. Karışık sokaklardan iktidar devşirmeye kalkışmak son dönemlerin gözde oyunlarından biri. Başından beri, çoğu coğrafyalar için de geçerli sanırım.

  • “Suratınız kusurluysa aynaya kabahat bulmayın” demiş Gogol.
  • Marvel’s Spider-Man, God of War, The Last of Us, Dreams gibi başka hiçbir yerde bulamayacağınız maceralara atılın.
  • Günümüzün en önemli oyun odaklı etkinliklerinin başında yer alan E3, on-line olarak oyun severlerle buluştu.

Gizlilik içerisinde çalışmalarına devam eden bir şirket olan Valve, kalitesiyle ünlü zengin bir oyun kitaplığına sahip. 2007’de piyasaya sürülen Team Fortress 2 bile hala sağlıklı bir oyuncu tabanıyla oynanıyor. Haliyle oyuncular yeni bir heyecan yaşamak istiyor. Valve’nin ne nasıl bir yapım sunacağını bilmesek de, Gabe Newell ile yapılan bir röportaj sayesinde yeni oyunların işin içinde olduğuna artık eminiz. GeForce Now’ın sisteminde bini aşkın oyun bulunmakta. Dolayısıyla oyunların kısıtlı olduğundan bahsettik fakat az olduğunu belirtmedik.

Denge Robotu 2 oyununda mause ile karşımıza çıkan bulmacaları çözerek robotları istenilen alana ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu robotic ile çeşitli bulmacalar ile donatılmış alanlarda istenilen alana ulaşmaya çalışıyoruz. Dikkatli bir şekilde bulmacaları çözerek robotları istenilen alanlara ulaştırıyoruz. Yılbaşı Yapbozu oyununda mause ile birbirinden farklı yılbaşı görselleri arasındaki farklılıkları arayarak bulmaya çalışıyoruz. Seçtiğimiz her görsel ile birlikte bir de zorluk seviyesi seçiyoruz.

Xbox Game Passe Gelecek Yeni Oyunlar Belli Oldu!

Bu listemizi yeni oyunlar duyuruldukça ve, istemeyiz ama, bazı oyunlar ertelendikçe güncelleyeceğiz. Bu sayede başlık üzerinden en güncel bilgilere erişmeniz mümkün olacak. Özellikle Xbox’ın en sevilen oyun serileri arasında yer alan Halo, online bir deneyim sunan ücretsiz yeni oyunu olan Halo Infinite ile geri dönüyor.

Mause ile bu topu dikkatli bir şekilde atışlar yaparak diğer filelere basket atmaya çalışıyoruz. Basket attıkça ilerlemeye ve puan elde etmeye devam ediyoruz. Yılbaşı Koşusu 2 oyununda noel baba ile karşımıza çıkan zorlu engelleri aşarak ilerlemeye ve puan elde etmeye çalışıyoruz. Yön tuşları ile kontrol ettiğimiz noel baba ile karşımıza çıkan zorlu engelleri aşmaya çalışıyoruz.

Yeni oyunlar

Oyuncular, oyunda yer alacak olan farklı güçteki 14 çeşit silahı kullanabilecekler. Oyunun amacı, bu silahları kullanarak ister tek isterseniz de en fazla four kişilik takımlar halinde güçlü yaratıkları avlamak olacak. İskelet Defansı oyununda silahlı bir asker ile üzerimize doğru gelen iskeletleri yok ederek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Mause ile kontrol ettiğimiz asker ile karşımıza çıkan ve üzerimize doğru gelen iskeletleri yok etmeye çalışıyoruz.

Kendi Oyunumuz Çıkıyor Efendimisss: The Lord Of The Rings Gollum

Her turda tek bir cana sahip olduğun için hayatta kalmak istiyorsan rakiplerinden daha hızlı düşünmen gerekir. Hem dereceli ve derecesiz modlarda hem de Ölüm Kalım Savaşı ve Spike’a Hücum gibi modlarda mücadele et. 29 yaşında bir işadamı, Married Games’in kurucusu, geliştirici, oyuncu, meraklı ve tam bir NERD olan Juan, Rocksmith’te gitarını alıp iyi bir ses elde etmekten hala keyif alıyor. Baskı ve kuruma işlemi bittikten sonra özel bir koruma katmanı sürülerek tablonun dış etkilere karşı dayanıklı olması sağlanmaktadır.

Yani bu oyunlar, VR’ı artırılmış gerçeklik ile birleştirerek oyunculara çok daha sürükleyici bir deneyim sunuyor. Her zaman oynayacak yeni oyunlara sahip olmak, hayranlar için psikolojik bir rahatlık hissi yaratır. LittleGames’te oynamanız için 14 popüler Yeni oyunlar topladık. Yeni oyunlar gibi yeni ve en iyi Agar.io, Slither.io, Google Feud, Phase 10 ve Smarty Bubbles içerirler. Listeden bir Yeni oyun seçin ve cep telefonunuzda veya bilgisayarınızda ücretsiz olarak çevrimiçi oynayabilirsiniz. Bu üçüncü şahıs macera oyunu, gelecekteki Dünya’nın yemyeşil bölgelerini keşfeden ve devasa bir açık dünyada mekanik yaşam formlarıyla savaşan Aloy’un hikayesini anlatıyor.

Online FPS oyun severlerin en az bir kez oynaması gereken oyunlardan biri olarak görüyorum. Kim bilir belki de Pubg gibi sevdiğimiz bir oyundaki bug sorunlarının çözümü için de iyi bir tehdit olabilir. Sizler için on binlerce oyun arasından seçilip derlenen birbirinden güzel oyunları, en kısa sürede ve hiç sorun yaşamadan oynamak istiyorsanız doğru parimatch turk adrestesiniz. Tokoyun.com ailesine katılın, bedava oyunlarla eğlenceli vakit geçirin. Her yaştan her insanın oynayabileceği oyunlarla keyifli dakikalar geçirmek için Tokoyun.com oyun sitesine her zaman bekliyoruz. 2022 yılında hangi oyunların çıkacağını merak ediyorsanız, bunların hepsini tek bir listede topladık ve sizler için bir araya getirdik.

Sizler için her zaman yeni bebek oyunları eklemeye çalışıyoruz. Oyunları oynayabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Flash Playerın kurulu olması gerekmektedir. En az Yüzüklerin Efendisi kadar sevilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter serisi de PC oyunları dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Private Division tarafından yayınlanan, Intercept Games tarafından geliştirilen Kerbal Space Program 2, oldukça ilgi çekici bir uzay uçuşu simülasyonu deneyimi sunuyor. İlk olarak 2015 yılında çıkan oyunun ardından beğeniyle karşılanan hikaye, 2022 yılında fizik tabanlı bir uzay simülasyonu oyununa dönüşüyor.

By | 2022-05-25T11:54:04+00:00 May 13th, 2022|Bahis|Comments Off on Yeni oyunlar 2019da Çıkacak Olan Ve Oyun Severlerin İlgisini Çekebilecek Oyunlar

About the Author: